• Home Main image

    Merkle

    • Sector: Technology
    • Duration: 24 Weeks
    • Location: London
    • Size: 25,000 sq. ft.
  • Home Main image

    Consult and Design & Build

    As a feature facility, the design of this project was a key driver for Merkle as part of their bid to become a worldwide leader in personalised data-driven digital marketing. With more than 3,500 employees and annual revenues of nearly £400m, Merkle is an established major player in this market and their new space really pushes the boundaries of a traditional co-working facility.

Key project features

  • BREEAM Assessed Building

    A BREEAM score of ≥70 was targeted to achieve score 'Excellent'

  • Reclaimed Finishes

    Reclaimed timber was used as part of creating an environmentally friendly office

  • Home Main image

    The Brief

    Merkle were after a fun new UK headquarters for their growing team. They wanted the space to be inspirational and bring about greater interaction between teams. We worked closely with their internal team to develop a style that had strong links back to corporate identity, while still providing a productive work environment. The project consisted of a full CAT A - CAT B fit out, taking possession from the shell and core contractors to design and build a work space that included exposed ceiling voids, resin flooring and mechanical and electrical equipment.

  • Indra Sistemas Image
  • Indra Sistemas Image
  • Indra Sistemas Image
  • Indra Sistemas Image
  • Indra Sistemas Image
  • Indra Sistemas Image
  • Indra Sistemas Image
  • "We looked at a couple of companies to fit out our new space and Upright Build, partly on the strength of their project management system understood with detail what we wanted and we quickly discovered that we also enjoyed their project team throughout the design and build stages of the delivery process."

    Merkel
    Simon Norris